بله موافقمنقل قول:
تازه 20 سالشه و خیلی جای پیشرفت داره
قبلا هم گفته بودم که دروازه بان آینده تیم ملی حقیقیه!
یادم نمیره 3 سال پیش رو وقتی حقیقی با 17 سال سن در اولین حضورش در پرسپولیس پنالتی علی دایی رو گرفت!!
سپاس
Printable View
بله موافقمنقل قول:
تازه 20 سالشه و خیلی جای پیشرفت داره
قبلا هم گفته بودم که دروازه بان آینده تیم ملی حقیقیه!
یادم نمیره 3 سال پیش رو وقتی حقیقی با 17 سال سن در اولین حضورش در پرسپولیس پنالتی علی دایی رو گرفت!!
سپاس
امروز با نامردی داور نتونستیم 3 امتیاز را بگیریم ! البته باید قبول کنیم که ملوان هم امروز آرژانتین بود .:1. (27):
استقلال هم ما را رو سفید کرد .:yes:
با همه ی این حرف ها پرسپولیس هم قهرمان لیگ میشه هم آسیا .
به امید قهرمانـــــــــــــــــــ ی
طبق پیش بینی های انجام شده داور ، پرسپولیس متوقف شد
اين ديدار از ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد؛ ولي در نيمه دوم 4 بار توپ از خط دروازه ها گذشت كه سهم هر تيم، 2 گل بود.
در دقيقه 51 جلال رافخايي براي ملوان گلزني كرد. سپس در دقيقه 56 نيكبخت واحدي گل تساوي را به سود پرسپوليس به ثمر رساند.
در پي حملات پرسپوليس، در دقيقه 63 بار ديگر نيكبخت واحدي سرخپوشان را به برتري رساند؛ اما در دقيقه 76 پژمان نوري با خطا در محوطه جريمه يك ضربه پنالتي را براي ملوانان به ارمغان آورد (با کمک تیم داوری ) و اين ضربه را رافخايي به گل تبديل كرد تا بازي به تساوي بكشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني(!!!) بود و به عليرضا محمد از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
خبرگزاری پرسپولیس : به جناب آقای عنایت به خاطر انتخاب داوران بین المللی در سطح آقای محسن قهرمانی تبریک میگوییم ! و به ایشان پیشنهاد می کنیم که حداقل برای انتخاب داور ، به وزن داور هم توجهی داشته باشند تا داوران محترم در راه رفتن عادی دچار مشکل نشوند !! ضمن اینکه مدیریت خبرگزاری در نظر دارد برای تقدیر از داور محترم مسابقه یک عدد عینک به ایشان هدیه کند !
دوستان پی سی نتورکی هم اگه میتونن یه کمک بکنن ...
=========
کریم باقری!!! با اینکه دوستش دارم ولی باید بگم ایشون جنبه بازی در جلو رو ندارن:1. (27):
بهادر عبدی!!! دروازه 80 متری رو ول کرده دقیق میزنه تو دست دروازه بان:1. (27):
محسن قهرمانی!!! چی بگم آخه ؟ 20 کیلو اضافه وزن داره ایشون :1. (27):
ای خدا ... :1. (28):
آقای مهراد عزیز از اخبارتون تشکر میکنم و لطفی که نسبت به بازی کن ها و داور داشتید !:1. (38):نقل قول:
فقط از این به بعد از رنگ قرمز در پست هایتون استفاده نکنید چون اشکم درامد تا تونستم بخونم .:cry:
واقعا حیف شد ...برد حقمون بود
چشم ، اصلاح شدنقل قول:
در مورد بازیکنها و داور هم فکر نمیکنم چیزی جز حقیقت رو گفته باشم!
کریم بازیکن خوبیه ولی نه به عنوان هافبک مهاجم یا مهاجم کاذب! همون بهتر که برگرده سر جای قبلیش (4.2.3.1)
و اما بهادر عبدی! من نمیدونم قطبی این بشر رو به چه چشمی نگاه میکنه؟ بیچاره تنها پستی که بازی نکرده تا حالا دروازه بانی هست!!
سپاس
این قدر این بازی اهمیت نداره که بخوایم خون خودمون را کثیف کنیم چون ما در هر صورت قهرمانیم
شاید همین 2 امتیاز دست رفته این بازی در آخر فصل قهرمان رو عوض کنه!نقل قول:
ولی در کل این محسن قهرمانی اعصاب نذاشت واسه ما :1. (26):
خیلی ممنون.نقل قول:
من فقط منظورم تشکر بود به خاطر اخبار همین.ومنظور دیگری نداشتم.:1. (23):
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - ذوب آهن
یکشنبه 03/06/87 ساعت 19:05
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : ذوب آهن 2 - پرسپولیس 0
مشکلی برای حضور تماشاگرها در این بازی وجود نداره ...
ذوب آهن الان با 9 امتیاز در صدر جدوله و پرسپولیس هم 7 امتیازیه
و این یعنی برد پرسپولیس در این بازی برابر است با آغاز صدرنشینی در لیگ
البته باید توجه داشت که فولاد هم امید صدرنشینی داره ( با یک بازی کمتر و 6 امتیاز )
البته برای فولاد هم در هفته پنجم برنامه ویژه ای داریم!!
سپاس:cool: